Giv dit barn den bedste fødselsdag

Er dit barns fødselsdag på vej, eller vil du bare gerne være forberedt i god tid? En børnefødselsdag er noget helt specielt, og det er en glædes dag både for jer som forældre og for barnet selv. Barnet får en hel dag, hvor de er i centrum, og I kan fejre den glæde, som barnet bringer jer. Men hvordan skal det gøres? Uanset om dit barn er til superheltetema eller Frost fødselsdagspynt, skal festen planlægges.

Denne dag er uden begrænsninger

Du kender problemet; ligesom alle andre mødre vil du gerne give dit barn alt det, som de gerne vil have, men du ved, du er nødt til at modstå fristelsen, for at de ikke skal blive forkælede. Den tankegang kan man godt lægge væk, når det er dit barns fødselsdag. En fødselsdag er helt speciel, og sådanne mærkedage betyder generelt super meget for barnet. Dagen betyder også meget for dig, for dit liv blev for evigt ændret den dag, de kom til verden. Og nu skal det fejres med manér.

Den sjove temafest

Noget af det første, I kan overveje, er, om festen skal have et tema. Det kan sagtens være en helt normal børnefødselsdag med saft, chokoladekage og fri leg, men hvis nu fødselsdagsbarnet har en specifik ting, som de er vilde med, kan det blive festens tema. Måske er de ville med filmen Frost; så skal I pynte op med Frost fødselsdagspynt, eventuelt finde kostumerne frem og finde på lege, der kan forbindes til filmen. Det kan kun blive en god og sjov dag.

Den gode mad

Når der er styr på den helt rigtige Frost fødselsdagspynt, kommer beslutningen til maden. Maden er en vigtig del af enhver fest, også en børnefest. Men hvordan i alverden får man et eller flere måltider til at matche med Frost fødselsdagspynt? Meget af det ligger i farvevalget. I kan for eksempel lave isblå glasur til kagen eller købe fine iskrystaller af krymmel. Tre boller kan stables, så de ligner en snemand.; kun fantasien sætter grænser. I kan også altid se filmen igen, og se, om der er madretter med, som I kan kopiere.

Det gladeste fødselsdagsbarn

Man kan næsten se det for sig; det lille søde og glade barn med et stort smil på læben, omgivet af sine bedste venner og en masse Frost fødselsdagspynt, eller hvilket tema, de nu har valgt sig. Det er måske ting, der ikke vil betyde meget for en voksen, men for et barn kan det føles som en drøm, der bliver opfyldt. Det kan komme til at tage lidt tid og lidt penge at arrangere det, men dit barns store glæde vil med garanti være det hele værd. Giv dit barn en fødselsdag, som de aldrig glemmer.