Sådan booker du det bedste festlokale på Sjælland

Planlægger du en stor fest? Mangler du et festligt, hyggeligt og anderledes sted at samle dine venner og familie? Et festlokale er en oplagt ide til dig, som holder en formel fest for en større forsamling. Festlokaler sætter for alvor rammerne om stemningen, så du ikke skal bekymre dig om andet, end at have en sjov og uforglemmelig aften i smukke omgivelser.

Er du i tvivl om, hvilket festlokale, som du skal vælge til din begivenhed? Så læs med her.

En uforglemmelig fest i Nordens ældste gildehus

Hvis du ønsker at holde en uforglemmelig fest på Sjælland for dine venner og familie, så er Kompagnihuset på Sydsjælland et oplagt valg. Book et festlokale i en helt særlig og unik bygning, som er det ældste gildehus i Danmark og faktisk også i hele Norden.

Kompagnihuset blev bygget helt tilbage i middelalderen og har derfor en helt unik elegant og rustik stemning om sig. Det er det perfekte festlokale, hvis der skal sættes en ægte nordisk hyggestemning.

Lokaler til enhver smag

Du fortjener den bedste fest for din familie og venner. Uanset om i er et mindre selskab eller skal holde det helt store gilde, så er der et lokale til jer i Kompagnihuset.

Du har mulighed for at booke stue eller kælderlokaler eller hele huset, hvis i er en større forsamling. Priserne afhænger naturligvis af størrelse på lokalet, og også hvilken dag i booker lokalet til.

Uanset, hvad du vælger, så er du garanteret et idyllisk og klassisk smukt festlokale med utallige muligheder for pyntning, bordopsætning og indretning.

En fantastisk fest i naturskønne omgivelser

Kompagnihuset er lokaliseret midt i Sydsjællands smukke natur. I vil med garanti ikke blive forstyrret af trafikerede veje og støjende byliv, når festen holdes i en af Kompagnihusets lokaler. Her omsluttes du og dine gæster kun af idylliske grønne naturomgivelser.

Hvis du er vild med naturens åbne vider, historiske bygninger og naturgrønne omgivelser, så er Kompagnihuset det perfekte sted, at samles til en fest.

Book dit lokale i dag

Du kan booke dit lokale, eller hele kompagnihuset, både i hverdage og i weekenderne. Med dette unikke og alternative festlokale får du charme, stil og historisk sjæl samlet i et og samme lokale.

Du vil med garanti blive revet med af den gode stemning, som denne fantastisk bygning emmer af. Tag et kig på kompagnihusets hjemmeside og bliv inspireret til din næste fest i uforglemmelig smukke omgivelser.