Glem banken og køb i stedet en ambu aktie, en dsv aktie eller en anden aktie

Bankerne er ikke længere et smart sted at opbevare sine penge. Hvis du vil gå mod strømmen og spare penge op er det en god ide at købe aktier, i stedet for at sætte pengene i banken. Køb en ambu aktie, en dsv aktie eller en anden aktie og undgå bankernes negativ rente.

At have penge i banken er en dårlig ide

For ikke ret længe siden var det en fin ide at sætte penge i banken og at spare op. Bankerne var glade for at låne dine penge og gav dig renter som belønning. I dag er banken nok det dårligste valg du kan tage. Banker giver ikke længere renter, men de opkræver stadig et hav af gebyrer for at lade dine penge gå gennem deres system.

Vil du stadig gerne sætte penge til side og spare lidt op kan du overveje at købe en ambu aktie, en dsv aktie eller en anden aktie, i stedet for at lade pengene stå unyttigt og dyrt hen i banken. En ambu aktie, en dsv aktie eller en anden aktie giver modsat bankerne, et afkast af dine penge.

Trenden er forbrug frem for opsparing

Bankerne følger bare den almene trend. Trenden er forbrug frem for opsparing. Den nuværende holdning er at det er bedst for økonomien, hvis hver eneste borger tjener penge og skynder sig at bruge dem igen. Hjulene skal dreje rundt og helst i rivende fart. Er du af en anden overbevisning kan du overveje at købe en ambu aktie, en dsv aktie eller en anden aktie.

Aktier passer stort set sig selv

Har du besluttet at gå mod strømmen og spare op frem for at forbruge hele din formue er aktier et godt valg. Aktier passer stort set sig selv, på samme måde som hvis pengene stod i banken. Stort set alle andre investeringer kræver din opmærksomhed, det gør aktier ikke i samme grad. En ambu aktie, en dsv aktie eller en anden aktie er et godt valg, hvis du vil gå uden om banken.