Sådan får du alt til at matche dit outfit

Mange danskere står hver morgen og undrer sig over, hvorfor deres outfit ikke ser lige så godt ud, som de havde regnet med. Der er også mange, der har svært ved at parre de rigtige sko til de rigtige bukser og den rigtige trøje eller skorte til det rigtige ur.

Der findes ingen mirakelkur, men der findes derimod heller ikke et enkelt svar på, hvad den gode stil kan defineres ved.

Du definerer selv din egen stil, og derfor behøver du ikke at bekymre dig om, at dit outfit altid skal matche på den traditionelle måde. Læs med her, hvis du er mere interesseret i at matche dit outfit.

Tænk på farverne

For mange, der tænker på at matche deres outfit, tænker de nok på farverne som noget af det allerførste. Det vil altså sige, at man kan vælge farver, der passer godt til hinanden.

Der er nogle farver, som egentlig bare aldrig rigtig er gode sammen. Det betyder dog ikke, at der ikke kan være undtagelser.

Normalt er det opfattet som god stil at have sorte strømper på, hvis du har mørke sko på.

Hvis du har sneakers eller tennissko på, er det dog meget normalt at have hvidt tøj og især hvide sokker på sammen med dem.

Orange og lyserød er ikke to farver, der går hånd i hånd. Til gengæld kan du parre sort eller hvid med nærmest hvad som helst.

Husk stilen

Det er vigtigt, at stilen også er på plads, når du gerne vil have dit outfit til at matche. Der kan det være en god idé at gå efter tilbud på tøj, der kan tilføje en fed detalje til den stil, du allerede har i forvejen. Du kan tjekke prispresseren ud, hvis du har lyst til at finde billige tilbud online.

Tænk ud af boksen

Nogle gange behøver det ikke engang at være dit tøj, der skal matche dit outfit. Din taske, solbriller eller sågar telefon kan matche dit outfit.

Derfor kan du med fordel tjekke covers ud, der måske er forskellige farver eller har forskellige mønstre på sig. Match dit iPhone cover med dit outfit, og så ved du, at du har styr på stilen.

Men når alt er sagt, så er det vigtigt, at du bare selv godt kan lide din egen stil. Du behøver ikke at følge moden, også selvom der heller ikke er noget galt i at følge den.