COVID-venlig ferie: Oplev alt hvad København har at byde på

Selvom verden står midt i en pandemi, så betyder det ikke at vi har mistet vores behov for at slappe af og trække stikket. Derfor ønsker langt de fleste stadig at holde en eller anden form for ferie. Men det kan virke risikabelt at rejse til et andet land, mens situationen fortsat er så usikker.

Heldigvis er der masser at se og opleve herhjemme i Danmark.

Har du set det turisterne ser?

Så hvorfor ikke vælge at tage på nogle COVID-venlige ferier rundt omkring i vores eget land. Har du for eksempel nået at se alle de spændende ting man kan opleve i vores hovedstad, København?

Alt for ofte har vi ikke selv set de seværdigheder andre turister rejser flere hundrede kilometer for at opleve i Danmark. Derfor bør denne pandemi udnyttes til at så mange danskere som muligt faktisk får lov til at opleve alt hvad både Danmark og ikke mindst København har at byde på.

København har du meget at byde på

Der er masser af skønne steder at besøge, uanset om den står på en lille venindetur, alenetur eller familietur. I perioder hvor der er åben for kulturelle oplevelser, kan man besøge alt fra Tivoli til Cisternerne i København. Men husk på at det også er kulturelt at se kendte bygninger og seværdigheder udefra. Eksempelvis den lille havfrue.

Men der findes også mange smukke natur steder, som du kan besøge. Har du eksempelvis nogensinde oplevet at møde en alpaka? Det kan du ude på sydhavnstippen, her går de nemlig omkring og græsser. Du kan også tage turen ud til Dyrehaven og nyde den smukke skov og også vandet, som er tæt på.

Tit føler man sig mere rolig når man kommer lidt væk fra byens larm og derfor kan det være en god ide at bruge noget af sin COVID-venlige ferie på at tage lidt ud i naturen og trække noget frisk luft.

Hvis du ikke lige bor i nærheden af København i forvejen og derfor har brug for at komme dertil. Eller hvis du gerne vil opleve lidt af det som er udenfor København og ikke kan nås med metro, tog og bus, så er det ofte rigtig nemt at leje sig til en bil. Det kan du læse mere om på https://www.autoprio.dk/da-danmark-koebenhavns-kastrup-lufthavn-cph/.