Hyggetøj og 4 andre ting jeg ikke kan undvære

I min dagligdag er der 5 ting som jeg bare ikke kan undvære. Det er alle 5 ting som får min hverdag til at fungerer, og skulle jeg undvære blot en af dem, ville jeg ikke kunne fungere optimalt. De 5 ting er mit yndlings hyggetøj, min blå yogamåtte, min store Himalaya saltlampe, min stavblender og til sidst min morgenkaffe.

 

Mit yndlings hyggetøj

Efter en lang arbejdsdag har jeg nogle gange bare brug for at slappe af og flade ud på sofaen. Når jeg har klaret hvad der skal gøres, er mit daglige ritual derfor at hoppe i min yndlings hyggetøj når jeg skal koble af og lade op til dagen efter. Det er helt uundværligt!

 

Min blå yogamåtte

Jeg elsker at dyrke yoga hvor gang jeg har mulighed for det, og her er min blå yogamåtte min faste følgesvend. Om jeg gør det derhjemme eller jeg tager til yogaundervisning, så bruger jeg min blå måtte. Sådan har det været lige siden jeg fik den i gave, og jeg ville i dag ikke kunne undvære den.

 

Min store Himalaya saltlampe

Jeg havde først en lille saltlampe fra Himalaya, som jeg var utroligt glad for. Den blev tændt hver aften når jeg gjorde mig klar til at slå hjernen fra og slappe af. I dag har jeg anskaffet min en stor model, og jeg elsker den endnu mere end den lille. Jeg tager den med fra rum til rum alt efter hvor jeg skal bruge den, og jeg kan uden at lyve sige at jeg ikke ville kunne slappe af på samme måde, hvis ikke jeg havde den. Derfor er min store Himalaya saltlampe en af de ting jeg bare ikke kan undvære i mit liv.

 

Min stavblender

At lave mad er en af mine yndlingshobbyer, og jeg er særligt glad for at lave små sideretter som pesto, hummus og lign. Det er min stavblender helt perfekt til at kunne lave, og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre hvis jeg ikke havde den. Dertil er den også perfekt hvis der skal hakkes hvidløg eller friske urter. Den kan bruges til så mange ting i køkkenet, og er mit absolutte yndlingsredskab til køkkenet. Derfor er den uundværlig for mig.

 

Morgenkaffe

Morgenkaffe er ikke ting som de andre på listen, men skulle med alligevel, da det er en af de ting jeg absolut ikke kan fungere uden. Hver morgen starter med en god kop morgenkaffe, og hvis jeg ikke kan få den, er jeg ikke den samme resten af dagen. Det bedste er i weekenden hvor jeg hopper i mit hyggetøj, og drikker min første kop kaffe på dagen. Hvis den er god, ved jeg at resten af dagen også bliver det!