Derfor er min hund min bedste ven

I har hørt det mange gange før; hunden er menneskets bedste ven. Det er en kliché, men det betyder ikke, at det ikke er sandt. Min hund er nemlig min bedste ven og jeg elsker hende over alt på jorden. Hun er der når jeg er glad, når jeg er ked af det og hun forlader aldrig min side.


Min hund giver mig glæde i livet
Min hund har virkelig gjort mit liv bedre. Hun er min bedste ven, fordi:
• Hun får mig til at være mere aktiv i min hverdag. Vi går ture og spiller bold og løber sammen
• Min hund giver mig oplevelser, jeg aldrig ville kunne få, hvis jeg ikke havde hende
• Hun dømmer mig ikke
• Hun er der altid for mig, ligegyldigt hvor dum jeg selv synes, at jeg har været

Derfor sørger jeg også for at passe godt på hende. Hun kommer jævnligt til dyrelægen, så jeg er sikker på, at hun er sund og rask.
Jeg forkæler hende også tit med godbidder og nyt legetøj, nogle gange i form af pakker fra f.eks. www.bullerbox.dk.
Vil du også have dig en ny, bedste ven?
At anskaffe en hund er virkelig den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget. Hvis du går og overvejer at få en hund, kan jeg varmt anbefale dig at gøre det. Det er dog også en stor beslutning og det kræver, at du tager ansvar og laver noget research.
Alle hunde er selvfølgelig forskellige, men det er en god idé at finde ud af, hvilken race der passer bedst til dig.
Kan du varetage en aktiv hund eller skal den være mere stille og rolig? Har du børn eller måske andre dyr i hjemmet? Alt det, og meget mere, kan du blandt andet blive klogere på, på sider som https://www.dkk.dk/k%C3%B8b-af-hund/k%C3%B8b-hund.