Få mere tid med en vuggemotor til din slyngevugge

Som forældre eller omsorgsperson kan det være svært, at finde en balancegang mellem hverdagens opgaver og den lille. Nogle dage føles det nærmest som om, at der ikke er nok timer på et døgn til, at kunne nå alt det man har sat sig for. Hvis du som forældre eller omsorgsperson kan nikke genkende til det, så er du kommet til det rette sted.

I denne artikel vil der blive givet idéer til, hvordan du kan gøre din og den lille hverdag lidt nemmere. Tiden kan føles endnu mere knap, hvis du har en lille en, med søvnbesvær, her ville det være en fordel, at investere i en slyngevugge, da disse har bevægelsesmønstre, lig dem som babyen er vant til inde fra maven.

Investér i en slyngevugge og en vuggemotor

Hvis du ikke allerede har investeret i en slyngevugge, kan det være en fordel for dig, at gøre det.

Først og fremmest er det en god tryghedskilde for den lille, for det andet er den let at pakke og tage med sig, både hvis du skal besøge familie eller for eksempel skal på ferie. Du får altså en seng til den lille som føles tryg og som efterligner den rytme den lille er vant til, ydermere er den let at pakke ned når I skal på tur eller ferie og så er den utroligt pladsbesparende. Har du en lille der har svært ved, at falde i søvn, har kolik eller refluks, så er en slyngevugge et oplagt valg.

Hvis du samtidig ønsker, at skabe mere tid til dig selv og dagligdagens opgaver kan du med fordel investere i en vuggemotor. Med en vuggemotor slipper du for at vugge din baby, når han eller hun sover i slyngvuggen. På denne måde får du også mere tid til dig selv, hjemmet eller andre opgaver, da du ikke er “låst” til vuggen.

Hvordan fungerer det?

En slyngevugge virker beroligende for det lille barn, da den er i bevægelse, men ligger din baby helt stille, så hænger vuggen også helt stille. Dette kan medføre afbrudt søvn og en træt, tvær og uoplagt baby. En baby, hvor deres basale behov ikke er imødekommet korrekt sætter også dig som forældre eller omsorgsperson i en situation, hvor du skal være mere på. Derfor kan det være en fordel for dig, at investere i en vuggemotor, da den hjælpe til, at holde slyngevuggen i bevægelse og dermed giver muligheden for, at den lille får en god og uafbrudt søvn.

Med en baby, hvor de basale behov er imødekommet korrekt kan du som forældre også trække dig en smule, den lille vil automatisk have mere overskud til selv, at udforske verdenen og vil have knap så meget behov for dig som hvis han eller hun var utilpas.

En god vuggemotor er denne vuggemotor fra Membantu. Denne vuggemotor er den mest støjsvage vuggemotor på markedet og dens maksbelastning er helt op til 15 kilo, du og din baby vil derfor have glæde af den længe.