Derfor elsker jeg min slyngevugge

En slyngevugge er et helt uundværligt produkt at anskaffe, hvis man er nybagt forælder. I denne artikel vil jeg snakke mere om, hvordan jeg benyttede slyngevuggen under min barsel. Og hvorfor jeg er helt forelsket i den i dag.

Slyngevuggen reddede min søvn

Det er ret velkendt, at nybagte forældre ikke får lov til at have meget søvn. Barnet sover nemlig ikke særlig meget i de første par år og derfor gør du det heller ikke. Men med en slyngevugge, så behøver det ikke at hænge sådan sammen!

Min slyngevugge var med til at redde min søvn fuldt ud! En slyngevugge er nemlig meget smart designet, så barnet får en fornemmelse af at det stadigvæk er inde i mors mave. Når barnet ligger i slyngevuggen, så bliver det vugget blidt frem og tilbage. Og denne blide form for vuggen kan minde barnet om, da barnet stadig var inde i mors mave.

Den beroligende vuggen kan få barnet til at falde til ro og dermed kan du også få plads til at være menneske.

Hvor købte jeg min slyngevugge henne?

Jeg valgte at købe min slyngevugge på internettet. På internettet kan du finde rigtigt mange netbutikker, hvorfra du kan købe en flot slyngevugge, som passer lige præcis til dit børneværelse. Se en slyngevugge hos Sneglehuset.com her.

Der findes en del forskellige modeller indenfor slyngevugger at vælge imellem på nettet. Du kan derfor helt selv tilpasse slyngevuggen til det design og boligindretning, som du har på dit børneværelse.