Giv den perfekte værtindegave

Nogle gange er det at sige tak bare ikke nok. Fordi det at være værtinde er et hårdt stykke arbejde. Værtinden står hele dagen og kokkerer til netop dig, som er gæsten. Værtinden har gjort rent, pudset glassene, stegt en and til perfektion, lavet den ultimative sovs med masser af smag og har dækket det smukkeste bord. Men hvordan siger man så tak? Her får du en guide i, hvordan du giver den bedste og helt perfekte værtindegave.

Det der varer længe… og det der absolut ikke gør

Værtindegaver har i mange år været kendt som værende en buket blomster, men desværre holder sådan nogen bare ikke særlig længe. Derfor er der nu kommet et twist på denne fine værtindegave, nemlig at man kan give en såkaldt evighedsbuket. En evighedsbuket består af tørrede blomster, som derfor kan holde utroligt længe. Dette er derfor en værtindegave, som varer længe.

 

Noget spiseligt er altid godt! Derfor er en anden god værtindegave chokolade, nødder, lakrids m.m. Men den ultimative er den, der kombinerer flere af disse. Derfor er Lakrids by Bulow en helt perfekt gave, fordi du både kan købe store og små pakker og så er det både chokolade OG lakrids i én. Og de smager forfærdeligt godt, hvor dette nok er værtindegaven, som absolut ikke varer længe.

 

Inspiration

En anden god værtindegave er en kogebog, hvis værtinden altså synes, at det er spændende og at denne har en interesse for det. Det skal nemlig være én, som gider og har lyst til at prøve nye retter og opskrifter af. Du kan også give værtinde et gør-det-selv-kit, som du selv kan have lavet. Dette kan fx være nål, tråd og garn, så værtinden kan gå i gang med dette eller et kit til at lave flødeboller, hvis værtinden særligt er et geni indenfor dessertkøkkenet. Det er gaven, som værten vil elske, hvis denne har lyst og synes det er sjovt. Derudover kan man jo altid håbe på, at man er den, som bliver inviteret til at prøve nogle af disse nye retter eller desserter eller få en ny sweater.

 

Kærlige beskeder

Hvis du er til et selskab ved en værtinde tæt på jul, kan du med fordel lave en helt speciel pakkekalender til værtinden. Dette kunne fx være flyers, hvor værtinden hverdag skulle trække en ny eller pakke en ny ud. På disse flyers kunne du få skrevet nogle sjove citater, små gaver som fx en overraskelse, en kop kaffe ved gæsten eller lign. Du kan også få sat nogle dejlige billeder på, som minder jer om en oplevelse sammen. Mulighederne er mange, men dette er netop en gave, som værtinden bliver ved med at kunne hygge sig med og som varer ved i flere dage. Det er en god måde at takke og samtidig gøre værtinden glad over flere dage.

 

Gør kroppen en tjeneste

Måske din værtinde er stærk i køkkenet og bruger længe der, men det kan samtidig godt være hårdt for hænderne, fødderne og generelt huden at stå længe i køkkenet. Derfor er en god værtindegaven også noget, som kan gavne værtinden krop og pleje velværen.

Derfor foreslår vi, at du giver din værtinde en lækker fugtighedscreme, en body scrub eller en fodcreme, som denne kan bruge, når han/hun er færdig med at servere sine gæster og i stedet skal forkæle sig selv. Det er samtidig en kærlig reminder til mange om, at kroppen også skal bruge pleje og forkæles om.

 

Her fik du altså en række gode forslag til, hvordan du giver den bedste og helt perfekte værtindegave. Mulighederne er mange og prisklasserne svinger ligeledes også meget. Men kan man i virkeligheden sætte en pris på TAK? Det tror vi ikke. Men disse kommer meget tæt på.