En lokal psykolog var fantastisk for mig

Jeg har i lidt tid ledt efter den perfekte psykolog, og nu har jeg endelig fundet den.

Det kan tage tid

Det er ikke alle psykologer, der passer til alle. Det skal være et godt match mellem dig og ham eller hende, og derfor kan det tage noget tid at finde. Jeg vil dog give mine varmeste anbefalinger til min lokale psykolog i Lyngby. klik, hvis du er interesseret i at finde ud om, om denne psykolog også er noget for dig.

Alle kan have godt af en psykolog

Du tænker måske, at det udelukkende er dem, der har meget alvorlige problemer eller som slet ikke fungere, der har brug for en psykolog. Det er måske en af de største misforståelser, der er omkring psykologer. Sandheden er, at de fleste ville have godt af at se en psykolog. Det gælder også, selvom man synes, man fungerer nogenlunde. Der kan altid være traumer eller bestemte mønstre, som det er vigtigt at tale om, og som kan hjælpe en til at få et bedre liv.

Psykologer er ikke for de sarte

Du har måske undgået at kontakte en psykolog, fordi du ikke vil tænke på dig selv som svag. Men sandheden er, at det er hårdt og gå til psykolog, og det er noget, du skal være klar til. Man åbner op i mange ting, som faktisk måske synes rarere at lade ligge, men som ikke desto mindre kan hjælpe dig i det lange løb. Se mere på psykologeridanmark.dk.