Sådan gør du festen eksklusiv med cocktail catering

Jeg har i mange år forsøgt at finde opskriften på eksklusiv fest, jeg kunne holde privat. Det er ikke fordi, at jeg har haft ambitioner om at holde et Zulu Comedy Galla derhjemme, men det måtte bare gerne være en fest, der fik alle gæsterne til at tænke “wow!”.  Men hvordan gør man lige det?

Jeg begyndte at lede efter den absolut bedste cocktail catering på markedet. Her stødte jeg på mange forskellige virksomheder, der kunne hjælpe. Jeg endte dog med at gå med ZubarDubar, da deres hjemmeside for eksempel så mere professionel ud end de andres. Derudover har de et virkelig imponerende udvalg af cocktails, som jeg slet ikke kunne stå for.

 

Så alt i alt var cocktail catering fra ZubarDubar hovedingrediensen i min eksklusive fest. Men jeg vil gerne forklare jer lidt nærmere, hvorfor det egentlig var det.

 

Præcis som en tur på cocktailbar 

Er du også stor fan af at gå på cocktailbar? Det er jeg i hvert fald selv! Derfor var mit drømmescenarie, at min fest også skulle give en fornemmelse af gæsterne favorit cocktailbar. Af samme årsag var det vigtigt for mig, at der rent faktisk var en bar, hvor der står en virkelig dygtig bartender til at servere cocktails i lange baner.

 

Der ville simpelthen ikke være noget værre, end hvis gæsterne selv skulle stå og lave deres drinks. For helt ærligt, så bliver det jo bare aldrig godt. Så står man der ved et eller andet køkkenbord og mixer i sin forvirring noget blå Bols, grøn sodavand og gin. Det er jo ikke lækkert!

 

Næ nej, til min fest skulle cocktailsene være præcis, som når gæsterne havde købt det på en fancy bar ude i byen. Og det blev de så sandelig også! Jeg kunne i den grad fornemme, at gæsterne også var virkeligt glade for tiltaget med en professionel bartender og cocktail catering.

 

Servicen var i top

En fest bliver altid en smule bedre, hvis der er en service, hvor man virkelig kan mærke, at bartenderen ved, hvad han eller hun laver. For så har de nemlig overskud til at snakke lidt med dem i baren og skabe en god stemning. Og det var præcis det, jeg fik.

 

Har du nogensinde oplevet en service, der bare slet ikke levede op til dine forventninger? Det har jeg nemlig selv, og det måtte simpelthen ikke ske til min egen fest. Derfor var det også en af mine største prioriteter, da jeg gik i gang med at lede efter cocktail catering. Det skulle virkelig være soleklart, at det her firma gik op i god service – ellers ville min fest være ødelagt lige så hurtigt, som den gik i gang.

 

Men jeg fandt jo heldigvis en virksomhed, der kunne leve op til mine forventninger. Så alt er, som det skal være, og jeg fik den eksklusive fest, som jeg altid har drømt om.