Luksus eller budget? Få begge dele hos Littlerecycle

Måske kan du nikke ja til følelsen af virkelig at have lyst til et lækkert stykke tøj til dit barn, men pengepungen er måske ikke helt til det – denne følelse er vi hvertfald flere hos Littlerecycle.dk der har, derfor har vi skabt Littlerecycle, så alle har muligheden for at give sit barn et super lækkert stykke tøj.

Når det omhandler tøj og beklædning, til vores køre børn, kan det nogle gange være en udfordring, at få ønsker og pengepungen til at gå op i en højere enhed.

Det kan være svært, at få økonomien til at række til behovet, så både jakker, flyverdragter, sko, støvler og tøj passer til både børn og forældres ønsker.

Derfor kan shopping med “luksus vs. budget” i tankerne, være et klogt redskab, når det blandt andet omhandler køb af børnetøj, ting til børneværelset, eller blot ting til vores børn generelt.

Se vores store udvalg af babytøj og børnetøj her.

Shopping med omtanke og prioriteter

Ved at tænkte ‘luksus vs. budget’ når du shopper, kan du prioriter de ting der betyder mest, eller er vigtigst for dig når du køber tøj eller udstyr til dit barn eller baby på nettet. Du vil dog altid kunne få mere i kurven, hvis du vælger at handle dit børnetøj hos Littlerecycle.

Er det derimod ikke vigtigt for dig og dit barn at have den dyreste vinterjakke, men i stedet ønsker en vinterjakke med skønne print og farver, samt gode funktioner til en fornuftig pris, ville et valg af vinterjakker fra et mærke som blandt andet Hummel vær et godt bud på sæsonens jakke til vinter.

Fordi du valgte at handle dit børnetøj hos os, har du stadig masser af økonomi til at handle andre lækre produkter, som blandt andet undertøj, bodystockings og bluser, her kan brands som blandt andet Name It eller H&M være gode bud.

Hos Littlerecycle er vi mange der både shopper luksus og budget til vores børn. Ved at være lidt bevidst omkring hvilke produkter man prioriterer at shoppe, på henholdsvis budget og luksus, giver det mulighed for at skabe lidt luft i budgettet, således der er plads til lidt ekstra luksus-ting.

Se vores børnetøj her.