Ørestikker hos Abelstedt

Hos Abelstedt kan du se et stort udvalg af ørestikkerer. Vi har både små og store og i forskellige farver og designs. Vores Solitære ørestikker er det meste populære design vi har. Elegant og tidløs smykkedesign, med et enestående skær og fortryllende dybde er lige præcis hvad Abelstedt står indenfor. Disse ørestikker bærer på 7mm sten, hvilket er den perfekte størrelser, hvis du ønsker et par ørestikker, der hverken skal være for små eller for store. Øreringen fås i farven hvid og er fattet i sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv. Vores anden bestseller indenfor kategorien ørestikker, er vores små stjerne øreringe, de kan fås i både guld og sølv, og er fra vores Oxford kollektion.

 

 

Ørestikker guld

 

Går du efter et par unikke ørestikker i guld, er vi sikre på, at du kan finde det perfekte par hos Abelstedt. Hver ørestik er skabt i ædelmetallet sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv. Vores guldbelægning består af 10 mikron guld, hvilket er en ekstremt tyk belægning. Den normale belægning for andre danske smykke mærker er normalt på omkring 3-5 mikron. Dette gør at øreringene kan holde sig fine og gyldne mange år frem. Alle vores ørestikkere i guld er fri for nikkel, og overholder alle EU-standarder.

 

Nogle af Abelstedts ørestikker i guld er blevet spottet på nogle af de store kendisser. Så vil du gå med øreringe de kendte går med, så vælg et par Abelstedt ørestikkere. Ørestikkere i guld har gennem tiden symboliseret kærlighed, tradition, identitet og stolthed. Øreringe er den perfekte gave til den du holder af, da det er en gave der altid er nem at give, samt behøver du ikke at bekymre dig om størrelse mm. Find den perfekte gave til den du holder af hos Abelstedt, og køb online for en smuk indpakning. Køb online og se vores store udvalg af ørestikker i guld.

 

 

Ørestik guld

 

Hver ørering fra Abelstedt er lavet i ægte ædelmetaller. Forgyldt sterlingsølv er den perfekte mulighed for at få fat på et par øreringe, der ikke har en alt for høj pris sammenlignet med hvidguld og platin. Ørestikker i forgyldt sølv har en overflade af 18 karat guld. Dine nye ørestikker i guld vil kunne holde sig smukke mange år frem, du bør derfor ikke være bekymret for dette. Sørg dog for at tage dine øreringe ud ofte, for at pudse og rense dem. På denne måde sikre du dig, at dine øreringe holder sig pæne, samt at din øreflip ikke bliver irriteret. Bære du dine ørestikker hele tiden, vil ørestikken kunne samle skidt, hvilket kan irritere øret. Vi anbefaler derfor, at du tager dem af når du sover, dyrker sport mm.

 

Find mange varianter af ørestikker i guld hos Abelstedt. Vi tilbyder et hav af muligheder. Du kan få ørestikker med perler, med sten samt unikke guld creoler der får dine øjne til at stråle.

 

Dine nye øreringe kan godt tåle hverdagens slid. Vi anbefaler dog ikke, at du går i bad med dine øreringe, dyrker sport med dem på, eller sover med dem på. Undlader du dette, vil de stråle i generationer.

 

 

Ørestikker sølv

 

Når du leder efter øreringe, er det første, mange ofte tænker på, er hvilket metal man skal vælge. Metallet er det der både bestemmer udseendet på dit nye par øreringe, men også det der er afgørende for holdbarheden. Vi har svaret på dit dilemma. Du bør gå efter sterlingsølv. Sterlingsølv indeholder 92,5% sølv og 7,5% andre metaller, dette er oftest kobber, men det kan også være zink og en smule nikkel. Grunden til at man blander andre metaller med sølv, er at sølv er et meget blødt ædelmetal ligesom guld og platin. Det vil derfor ikke kunne formes, med mindre man blander det. Dette gør også at metallet bliver mindre modtagelig mod slid. Sølv har mange formål, ikke kun i smykkeindustrien bliver det brugt. Sterlingsølv bliver også brugt til at fremstille mønter på grund af sølvets værdig samt gode holdbarhed. Der er mange årsager til, hvorfor du bør gå efter sølv når du skal købe dine ørestikker.

 

https://www.abelstedt.dk

 

Diamant ørestikker

 

Opdag unikke diamant ørestikker lavet af vores dygtige juvelerer og smykkeskabere i en utrolig kvalitet. Alle vores diamant ørestikker hos Abelstedt, er håndfattet og skabt med en rolig hånd. Fordi vi kun arbejder med ædelmetaller, er vi i stand til at gøre dette til perfektion. Hvert smykke er håndlavet i vores værksted i Danmark og Hongkong. Derudover udsættes vores smykker også for adskillige kvalitetstest på hvert trin i deres fremstilling, hvilket garanterer dig perfektion.

 

Baseret på vores guld- og diamantekspertise tilbyder vi en bred udvælgelse af stilarter, fra klassikere til nutidens mode og must-haves af smykker, til mere kreative og inspirerende designs. Denne mangfoldighed af smykker giver os mulighed for at gøre Abelstedt til en verden af smykker, samtidig med at det giver os mulighed for at skræddersy dit smykke til at afspejle alle dine præferencer, der passer til enhver lejlighed.

 

Vores knowhow ledsages også af garantier, så du kan foretage et køb med fuldstændig ro i sindet og selvtillid. Du behøver aldrig at bekymre dig om kendetegn og kvalitet af vores guld og sølv, den etiske oprindelse og kvalitetskriterier for vores smykker eller levering af godkendelsesattest. Og med vores eftersalgsservice, kan du være sikker på at blive helt tilfreds med dine nye smykker.