Sådan brugte vi fundablokke til vores kolonihave

Vi benyttede rigtig meget fundablokke, da vi skulle bygge vores kolonihave. I denne artikel vil vi snakke lidt mere om, hvordan vi benyttede disse fundablokke til både at skabe et godt fundament og nogle pæne møbler. Læs med her hvis det har interesse for dig, og du også overvejer at bruge fundablokke til dit kolonihavehus.

Et stabilt fundament

Når man skal i gang med at bygge noget, så er det utroligt vigtigt at fundamentet er stabilt. Ellers kan det hurtigt gå hen og blive usikkert at opholde sig i det færdige byggeri. Det var derfor vi valgte at gå ind på www.fundablok.dk og bestille nogle fundablokke hjem.

Disse fundablokke bliver leveret direkte til den adresse, hvor du har brug for at have dine fundablokke på. På den måde skal du altså ikke selv i gang med trailer og bil og dette er utroligt rart! Vi er helt sikre på, at vi ellers ville have fået store rygsmerter og lignende, hvis vi for eksempel skulle hente vores fundablokke nede fra den lokale byggehandel.

Med nogle gode fundablokke er du helt sikker på, at du har et stabilt og sikkert fundament. På den måde kan du vide dig helt sikker, imens du befinder dig i kolonihaven. Og på den måde kan dine gæster også vide sig helt sikre, når de er i kolonihaven. Når du har gæster på besøg, så er det trods alt dig som er ansvarlig for deres sikkerhed. Og det sikrer du bedst ved at skabe et godt fundament.

Vi byggede nogle af vores møbler ud af fundablokke

Vi valgte derudover også at benytte fundablokke til at bygge nogle af vores møbler. Vores skoreol og en bogreol i kolonihaven er for eksempel blevet bygget ud af fundablokke. Hvis du ikke umiddelbart kan se, hvordan fundablokke skal kunne bruges til dette, så kan du nemt finde frem til en del vejledninger inde på nettet. Det var det vi gjorde og resultatet er blevet rigtig pænt.

Når du på denne måde laver dine møbler ud af fundablokke, så skaber det også et helt særligt indtryk til din boligindretning. Det kan give et meget mere rustikt og råt look inde til boligindretning. Og hvis du godt kan lide det mere industrielle udseende ind i din bolig, så det er altså en rigtig god ide at benytte sig af fundablokke.