Balloner er verdens bedste legetøj

Hvis du puster et par balloner op på børneværelset, kan du roligt vente, at børnene vil elske det. Lige indtil de går i stykker med et brag, hvilket også er super sjovt.

De kan hoppe rundt på en rigtig sjov måde, og hvis børnene er heldige, kan de holde i ugevis. Det er bare sjovt med sådan en fjerlet bold, der kan trille rundt på væggene. Du kan med garanti ikke finde et nemmere stykke legetøj, og som forælder kan du bare læne dig tilbage og nyde det. En sæbeboble maskine kan noget af det samme. Det er også vigtigt at huske på, at det kun duer i så lang tid, som ballonen har nyhedsværdi.

De svævende balloner er noget helt særligt

Men når der puttes en let gas i som helium, så kan ballonerne svæve. Og det gør det lige en tand sjovere.

Nogle restauranter målrettet børn har en ballonmand med heliumballoner til børn, og det gør, at de kan sidde stille i meget længere tid, og det er bare dejligt. For der går altså noget tid, inden maden er klar til at spise. Som forældre kan I derfor få meget mere ud af oplevelsen af at spise på restaurant, fordi der er ro på børnene.

Det er det helt særlige ved en ballonmand og hans balloner. Børnene finder ballonerne så fascinerende, at de tier stille i lang tid, mens de undersøger fænomenet.

Men du kan også hyre en ballonmand til dine egne arrangementer

Måske synes du, at børnefødselsdagen skal være lidt mere underholdende end saftevand og boller. Det er bestemt heller ikke nemt at holde styr på en hel børnehave som ene voksen. Der kan I hyre en ballonmand til at sætte lidt farve på dagen, og det vil være noget, alle børnene husker. De vil hygge sig med en ballonmand og hans sjove ballondyr.

En ballonmand kan virkelig gøre dagen til noget helt særligt. Det er især til arrangementer med børn, at en ballonmand kommer til sin ret. Men I kan også hyre ham til andre ting. Det kan være arrangementer for voksne, hvor der skal tages kontakt til det indre barn, som vi alle bærer rundt på. Det vil sikkert være så forrygende skørt, at I virkelig får trænet de berømte lattermuskler. Kun fantasien sætter grænser for, hvor ballonmanden hører til.